Sowing from teaching: PayPal tminetsach@gmail.com * Acc nbr: FI12 7997 7993 7614 80 * BIC code HOLVFIHH (Finland) * Company: Tmi Nétsach (reg.nbr 1993529-5) Kylvö opetuksesta: PayPal tminetsach@gmail.com * Tilinro FI12 7997 7993 7614 80 * Yritys: Tmi Nétsach (Y-tunnus 1993529-5)

28/01/2019

Prophecy - The King arrives! / Profetianäky - Kuningas saapuu!




Prophecy of the arrival of The King - soon!

I saw a vision this morning 28.1.2019 at 4.30 o´clock, in which The King is coming as The Lion of Judah! First I saw myself as equipped to thick (ab. 4cm) golden armor robe (ornated with about 8 rubys in front chest). I wondered why and at the same time I saw in front of me a huge war tank and other war force with a huge convoy, of thick gold all. This war army avalanched towards me inevitably and The Lion of Judah, The King, walked forward above it, with confident and determinate moves ahead.

I understood within a second, that He wanted with my outfit to inform me, that I should manifest this to nations, countries, languages and kings, as even our Lord announced that to John in Revelation book.

I settled myself in front of that God´s war army and I shout to you: THE KING IS COMING! HE IS ALREADY ON HIS WAY! PRAY FOR SALVATION NOW! MERCY IS BIG, REMEMBER THAT! LORD DOES NOT DO ANYTHING IN THIS WORLD, WITHOUT MANIFESTING THAT IN BEFOREHAND! I ANNOUNCE NOW, THAT HE IS COMING - AND SOON!

It was too powerful vision to disregard! Even what ever happens to me, The King arrives! I got an honor as God´s maid servant to announce this to you, my sisters and brothers. Please hold on to Lord now, when there is Mercy time on hand! I pray for it! Please share this prophecy! I pray for that!

I feel, that this prophecy of mine told, that the Lord has taken action to move as The Lion of Judah with His "Golden Army", with prophets and the wise bridesmaids, to waken up people when there is still Mercy time going on.

Holy King - come Lord, come!


***

In Finnish:


Profetianäkyni Kuninkaan saapumisesta - pian!

Näin tänä aamuna 28.1.2019 klo. 4.30 näyn, jossa Kuningas on tulossa Juudaan Leijonana! Ensin näin itseni varustettuna paksuun (n. 4cm) kultaiseen, ikäänkuin pitkään kaapuun (muutamalla rubiinilla koristeltuun etumuksestaan). Ihmettelin miksi ja samalla hetkellä näin edessäni valtavan sotatankin ja muuta sotavarustusta suurella saattueella, paksusta kullasta kaikki. Tuo sota-armeija vyöryi minua kohti vääjäämättä ja sen yllä kulki Juudaan Leijona Kuninkaana eteenpäin, varmoin ja määrätietoisin askelin.

Ymmärsin sekunnissa, että Hän tahtoi tuolla asullani viestittää minulle, että minun on ilmoitettava tämä kansoille, maille, kielille ja kuninkaille, aivan kuten Herramme ilmoitti Johannekselle Ilmestyskirjassa. Asetuin tuon Jumalan sota-armeijan eteen ja huudan teille: HERRA ON TULOSSA! HÄN ON JO MATKALLA! RUKOILKAA PELASTUSTA NYT! ARMO ON SUURI, MUISTAKAA SE! HERRA EI TEE MITÄÄN MAAILMASSA, MITÄ HÄN EI ILMOITA ETUKÄTEEN! MINÄ ILMOITAN TEILLE NYT, ETTÄ HÄN ON TULOSSA - JA PIAN!

Se oli liian väkevä näky ohitettavaksi! Vaikka minun kävisi miten, Kuningas saapuu! Sain Herran palvelijattarena kunnian ilmoittaa tästä teille, rakkaat Ystävät. Tarttukaa Herraan nyt, kun Armon aika on vielä käsillä! Minä rukoilen sitä! Levittäkää tätä profetiaa! Rukoilen sitä!

Koen, että tämä profetianäkyni kertoi siitä, että Herra on lähtenyt liikkeelle Juudaan Leijonana "kultaisen armeijansa", eli profeettojen ja viisaiden morsiusneitojen kanssa herättämään ihmisiä, vielä nyt kun on Armon aikaa.

Pyhä Kuningas - tule Herra, tule!







#prophecy #profetia #lopunajat #revelation #ilm #ilmestyskirja #king #jesus #jeesus #jeesustulee #jesuscomes #thelionofjudah #juudaanleijona #arrivaloftheking #kuninkaansaapuminen #therevelationisnow #ilmestyskirjaonnyt #salvation #armyofgod #savior #pelastaja #messiah #messias #kuningas #thekingofkings #arrival #saapuminen #pelastus #armonaika #mercytime #manifestation #manifestaatio #therevelationisnow #godsdelucion #doublecommandoflove #fromgodsheart #suuriheratys #ilmestyskirjaonnyt #jumalaneksytys #jumalansalattupelastussuunnitelma #godshiddensalvationplan #greatawakening #suuriheratus #prophetelia #profeettaelia #rev10 #ilm10


2 comments:

Anonymous said...

N. 3kk sitten olin ylistämäässä Jeesusta laulaen ja kitaraa soittaen lähes puolipäivää useita tunteja. Laulaessani " the Days of Eliiyah"... Nyt saapuu hän kirkkaudessaan ääni pasuunan meidät kokoaa nosta nyt riemuhuutosi vuorelta Siionin tulee pelastus.
Aloin itkeä hengessäni Pyhä Henki vaikutti liikutuksen.
Jumalan läsnäolo oli konkreettinen, kirkas, raikas ja voimallinen.
Näin Jeesuksen Kristuksen valkoisella hevosella ratsastamassa kohti minua. Hänellä oli toinen valkoinen hevonen mukanaan jossa ei ollut ratsastajaa, tämän hevosen selässä oli punertava liinavaate. Ja Jeesus tuli noutamaan. Tuli sanat Pick up! Jeesus on tulossa hakemaan omaansa. Verellänsä pestyä Jumalan Pyhän Hengen sineetin omaavaa Jumalan lastaan kotiin. Häntä joka rakastaa Yeshuaa joka on hänen Herransa ja lunastajansa.

Elisabeth said...

Kiitos kommentistasi! Aivan ihana näky Sinulla! Niin se on, että Herra on tulossa, aivan pian. Tämä minun profetianäkyni kertoi siitä, että Hän on lähtenyt liikkeelle Juudaan Leijonana "kultaisen armeijansa" kanssa, eli profeettojen ja viisaiden morsiusneitojen kanssa herättämään ihmisiä, vielä nyt kun on Armon aikaa. Kun Herra tulee Lunastamaan meidät, niin Hän toki tulee varmasti suuressa voimassaan ja pasuunan soidessa, eikä kukaan ihminen voi sitä olla kokematta. Jokainen polvi notkistuu sillä hetkellä! Siunausta Sinulle ja nähdään viimeistään Taivaassa!

Rukouspalvelu ja profetaalinen Sana juuri Sinulle

RUKOUSPALVELU ja PROFETAALINEN SANA JUURI SINULLE: Voit pyytää rukouspalvelua ja profetaalista Sanaa juuri Sinulle sähköpostitse   alla olev...