Sowing from teaching: PayPal tminetsach@gmail.com * Acc nbr: FI12 7997 7993 7614 80 * BIC code HOLVFIHH (Finland) * Company: Tmi Nétsach (reg.nbr 1993529-5) Kylvö opetuksesta: PayPal tminetsach@gmail.com * Tilinro FI12 7997 7993 7614 80 * Yritys: Tmi Nétsach (Y-tunnus 1993529-5)

05/04/2019

Vesi ja leipä


Vesi ja leipä

Juuret kurottavat kätensä multaan,
etsien juomaa ja ruokaa,
pysyäkseen hengissä.


Me kurotamme kätemme Taivaaseen,
etsien elämän vettä ja leipää,
ikuista elämää.


Kun nostamme rukouksemme, pyyntömme, anomuksemme Kaikkivaltiaan Jumalan puoleen Jeesuksen nimessä, Jumala kuulee meitä. Hän on arvollinen auttamaan meitä, aivan kaikessa. Hän nimenomaan "tahtoo" auttaa meitä. Häneltä saamme veden ja leivän, niin hengellisen kuin fyysisen. "Herra on minun paimeneni, ei minulta mitään puutu." (Ps. 23:1)

Moni tuskailee kipujen, taloudellisten ongelmien, surujen, loukkausten, traumojen, pelkojen ja kaikenlaisten ongelmien kanssa yksin ja omavoimaisena. Ihminen ilman Jumalaa yrittää ihmisen omalla viisaudella saada itselleen apua näihin asioihin. Moni sairastuu entisestään, ongelmat syvenevät, ja voi tulla masennusta, toivottomuutta, sairauksia elämään. Mikään ei tunnu miltään.

Elämän vesi ja leipä löytyvät Pyhästä Raamatusta. Jumala itse on profeettojen ja apostolien kautta kertonut meille, miten me täällä maan päällä voisimme parhaiten selvitä aivan kaikenlaisista ongelmista, ja lopulta Jumalan Valtakuntaan, pelastettuna. Hänelle ei mikään ongelma ole vieras eikä piilossa. Hän jo tietää kaiken etukäteen. Hän on JUMALA! Hän oikeasti tietää, mitä ajattelemmekin. Joka ikinen sekunti!

Jumala viisaudessaan tahtoi näyttää maailmalle, että ihmisen viisaus on niin vähäpätöistä Jumalan viisauden rinnalla, että kannattaa uskoa Häneen. Ilman Jumalallista viisautta olemme suossa. Olemme muuten olleet siinä jo kauan. Mutta Herramme Jeesus Kristus nostaa meidät ylös pilvessä, kohti Jumalan Valtakuntaa, aivan pian!

Herra on tulossa! Me elämme Ilmestyskirjan viimeisiä aikoja! Elävässä uskossa olevat ihmiset tietävät tämän, ne, jotka ovat heränneet. Ne, joita morsiusneidoiksi voidaan sanoa. Vrt. Matt. 25 vertaus tyhmistä ja viisaista morsiusneidoista. Morsiusneidon tehtävähän on huolehtia, että morsian (Pyhä Seurakunta = Jeesuksen ruumis) on valmistautunut Karitsan (Ylkän) häihin. Morsian on tätä nykyä vaan äärimmäisen äkäinen ja unelias, eikä suostu noin vain heräämään. HERÄTYS! Ylkä on tulossa! Jeesus on tulossa! Hän on jo minullekin näyssä ilmoittanut tulostaan. Elämme todellakin Ilmestyskirjan hetkiä! Kaikki tähän mennessä tapahtunut on kirjattu jo pari tuhatta vuotta sitten Johanneksen Ilmestykseen (Jeesus Kristus ilmestyi Jumalana Johannekselle). Jo Matteuksen evankeliumissa (24:1-51) voimme tästä lukea. Jotkut asiat tulevat vielä tapahtumaan, mutta Pyhien seurakunta ei välttämättä ole silloin enää maan päällä, vaan temmattuna Herramme Jeesuksen Kristuksen Armosta Taivaisiin. Hallelujah! Me emme tiedä päivää emmekä hetkeä, milloin Herramme saapuu, mutta tiedämme varmasti, että aika on todella lähellä. Me, jotka Pyhän Raamatun Sanaa rakastamme, odotamme Hänen paluutaan ja haluamme todella mahdollisimman monen ihmisen olevan selvillä tästä tosiasiasta!

Miten esim. mietit tätä kohtaa Matteuksen evankeliumissa (Matt. 24:3-14) "Kun Jeesus sitten istui Öljymäellä eikä siellä ollut muita, opetuslapset tulivat Hänen luokseen ja kyselivät: Sano meille milloin se kaikki tapahtuu. Mikä on merkkinä Sinun tulostasi ja tämän maailman lopusta? Jeesus vastasi: Varokaa, ettei kukaan johda teitä harhaan. Monet tulevat esiintymään minun nimelläni. He sanovat: Minä olen Messias, ja eksyttävät monia. Te kuulette taistelun ääniä ja sanomia sodista, mutta älkää antako sen pelästyttää itseänne. Niin täytyy käydä, mutta vielä ei loppu ole käsillä. Kansa nousee kansaa vastaan ja valtakunta valtakuntaa vastaan, ja joka puolella on nälänhätää ja maanjäristyksiä. Mutta kaikki tämä on vasta synnytystuskien alkua. Silloin teidät pannaan ahtaalle, monia teistä surmataan ja kaikki kansat vihaavat teitä minun nimeni tähden. Monet silloin luopuvat, he kavaltavat toisensa ja vihaavat toinen toistaan. Monta väärää profeettaa ilmaantuu, ja he johtavat useita harhaan. Ja kun laittomuus lisääntyy, monien rakkaus kylmenee. Mutta joka kestää loppuun asti, pelastuu. Tämä valtakunnan evankeliumi julistetaan kaikkialle maailmaan, kaikille kansoille todistukseksi, ja sitten tulee loppu."

Olen miettinyt varsinkin tuota kohtaa "kun laittomuus lisääntyy". Se on tämän päivän vitsaus. Monia lakeja on jo säädetty niin, etteivät ne auta uhreja, vaan päinvastoin lisäävät uhrilukua. Tätä on jo tapahtunut pitemmän aikaa. Ja se tiedettiin jo kaksituhatta vuotta sitten. Tätä ei ollut siis tapahtunut vielä 1900-luvun puolivälissä, mutta nyt se on arkipäivää, Anno Domini (Herran vuonna) 2019.

Ei mene enää kovin pitkää aikaa, kun Herra tulee. Meidän kristittyjen tehtävänä on herättää morsian. Ja ellei morsian herää, niin meidän tehtävämme on mennä "toreille" julistamaan evankeliumia ja Herran paluuta. Herra on itse näyssä ilmoittanut eräälle uskovalle, että nykyajan "tori" on sosiaalisen median kristilliset foorumit (mm. Youtube, blogit). Me teemme evankeliumin saamisen helpoksi tänä päivänä, koska se on välttämätöntä ja kiireiselle ihmiselle sopivaa. Meillä ei ole oikeutta tuomita ihmistä, jos hän ei omassa sokeudessaan (siinä tilassaan) ehdi/näe hakea evankeliumia seurakunnista. Vrt. Matt. 24:14 

Vrt. Matt. 25:10 "Mutta kun he olivat ostamassa öljyä, sulhanen tuli. Ne, jotka olivat valmiit, menivät hänen kanssaan häätaloon, ja ovi suljettiin." Öljy tarkoittaa uskon paloa ja voimaa. Ellei uskovalla ihmisellä ole öljyä, hän joutuu sitä lopun aikoina ostamaan (Matt. 25:9). Pysy siis rakas Ystävä hereillä, ja pidä öljyä lampussasi (palava usko)!

Runsasta Kaikkivaltiaan Jumalan siunausta Jeesuksen nimessä Sinulle,

Elisabeth

#vesijaleipa #morsian #ylka #haatalo#oljy #lamppu #valtakunta #evankeliumi #psalmi23 #nalanhata #maanjaristys #jeesus #profeetta #vaaraprofeetta


No comments:

Rukouspalvelu ja profetaalinen Sana juuri Sinulle

RUKOUSPALVELU ja PROFETAALINEN SANA JUURI SINULLE: Voit pyytää rukouspalvelua ja profetaalista Sanaa juuri Sinulle sähköpostitse   alla olev...