Sowing from teaching: PayPal tminetsach@gmail.com * Acc nbr: FI12 7997 7993 7614 80 * BIC code HOLVFIHH (Finland) * Company: Tmi Nétsach (reg.nbr 1993529-5) Kylvö opetuksesta: PayPal tminetsach@gmail.com * Tilinro FI12 7997 7993 7614 80 * Yritys: Tmi Nétsach (Y-tunnus 1993529-5)

13/01/2019

Vapahtajani



Vapahtajani,

kiitän Sinua Herra, Pelastajani, että voin luottaa Sinuun aina ja luottaen hyvyyteesi saada Sinulta apua, johdatusta, pelastusta rakkaillenikin, ihmeitä, läsnäoloasi, iloasi, viisauttasi, hyvyyttäsi, tietoasi ja rakkauttasi!

Voisinko enempää pyytää? En tiedä, mutta voin luottaa, että Sinä tiedät. Tulet senkin minulle ilmoittamaan, kun aika on. Sinä olet Herra ihme! Sinä olet ihana! Sinä herätät meidät uneksumasta ja toivomasta outoja ja maailmallisia asioita. Sinuun me voimme myös turvata hädän hetkellä. Ja sinä autat. Ja meidän tulee Sinua kiittämän ja kunnioittaman.

Sen me teemme rakastaen Sinua pyhästi! On äärettömän tärkeätä muistaa, että me kiitämme ja kunnioitamme Sinua, mitä Sinä Herra olet meille tehnyt, auttanut, ohjannut, johdattanut ja eheyttänyt sekä pelastanut helvettiin menevältä tieltä! (Psalmi 50:14-15)

Jumalani, Sinä olet luonut minulle puhtaan sydämen ja uudistanut minut! Sinä olet enemmän kuin Sankari! Sinä olet elävä Jumala! Saanhan Herra olla aina kanssasi! Saanhan rakastaa Sinua Pyhällä rakkaudellani! Saanhan seurata Sinun jälkiäsi ja tehdä Sinun mieleisiäsi rakkauden töitä! Saanhan levätä Sinun armossasi ja rakkaudessasi!

Sinä olet Suurin ja Mahtavin! Sinuun minä turvaan! Sinä olet Rakkaus!
Kaikki viulut ja harput soikoot kauneinta sinfoniaa Sinulle, oi Korkein Kuningas!

Kiitän iäti Sinua Rakkain Yeshua! Sinua kaikki kansat palvovat! 
Kuningasten Kuningas, Sinä saavut kohta! 
Tule jo! Tule Herra Jeesus!

Amen

#ylistys #kuningastenkuningas #jeesus #herrajeesus #rakkaus #suurin #mahtavin #jumala #elavajumala #sankari #psalmi50 #puhdassydan #pyharakkaus #yeshua #apu #johdatus #hyvyys #vapahtaja #korkeinkuningas #suurin #mahtavin #pelastus #viisaus

No comments:

Rukouspalvelu ja profetaalinen Sana juuri Sinulle

RUKOUSPALVELU ja PROFETAALINEN SANA JUURI SINULLE: Voit pyytää rukouspalvelua ja profetaalista Sanaa juuri Sinulle sähköpostitse   alla olev...