Sowing from teaching: PayPal tminetsach@gmail.com * Acc nbr: FI12 7997 7993 7614 80 * BIC code HOLVFIHH (Finland) * Company: Tmi Nétsach (reg.nbr 1993529-5) Kylvö opetuksesta: PayPal tminetsach@gmail.com * Tilinro FI12 7997 7993 7614 80 * Yritys: Tmi Nétsach (Y-tunnus 1993529-5)

27/11/2022

Maa on niin kaunis

 




MAA ON NIIN KAUNIS

Maailman alusta ihmisiä tähän päivään on ollut n. 37,3miljardia. Alussa meitä oli paljon vähemmän, mutta miessukupolvien lisääntyessä väkiluku kasvoi. Meitä on ollut 6798 miessukupovea Aatamista ja Eevasta ja elämme Maailman luomisesta vuotta 6784. Kristuksen syntymästä on siis 2022 vuotta ja hänen kuolemastaan on kulunut 1989 vuotta.

Jos ajatellaan ihmismäärää maailman alusta lähtien niin, että ihmisellä olisi vain 1 neliömetri elintilaa, niin suhteutettuna esim. maapallon pinta-alaan tarvittaisiin yli 7 maapalloa tuon ihmismäärän asuttamiseen.

Maa oli tosiaan hyvin kaunis alussa, kun Jumala loi maan ja taivaan. Hyvin kaunis, virheetön.

"Maa on niin kaunis, kirkas Luojan taivas, ihana on sielujen Toivio tie. Maailman kautta kuljemme laulain, Taivasta kohti matka vie."

Matkamme kohti päämäärää, taivasta, on todellakin toivion tie, joskus mutkainenkin, mutta sielumme tietää, että elämä matkamme maailman kautta on kaiken sen ihanan arvoinen, jonka saamme kokea Luojan taivaassa.

"Vierähtävät vuodet, mies polvet vaipuvat unholaan. Kirkasna aina sielujen laulu, Taivainen sointu säilyy vaan."

Rukouksemme - sielujen laulu, ja usko Jumalan rakkaudesta - taivainen sointu, on säilynyt miessukupolvesta toiseen.

"Enkelit ensin paimenille lauloi, sielusta sieluhun kaiku soi. Kunnia Herran, maassa nyt rauha, kun Jeesus meille Armon toi."

Siunauksin,

Matkalainen Elisabeth


#adventti #paimen #enkeli #kunnia #herra #jumala #jeesus #armo #maa #kaiku #miessukupolvi #luoja

No comments:

Rukouspalvelu ja profetaalinen Sana juuri Sinulle

RUKOUSPALVELU ja PROFETAALINEN SANA JUURI SINULLE: Voit pyytää rukouspalvelua ja profetaalista Sanaa juuri Sinulle sähköpostitse   alla olev...