Sowing from teaching: PayPal tminetsach@gmail.com * Acc nbr: FI12 7997 7993 7614 80 * BIC code HOLVFIHH (Finland) * Company: Tmi Nétsach (reg.nbr 1993529-5) Kylvö opetuksesta: PayPal tminetsach@gmail.com * Tilinro FI12 7997 7993 7614 80 * Yritys: Tmi Nétsach (Y-tunnus 1993529-5)

03/02/2022

Revelation Of Apocalypse 3/2/2022 / Näky maailman lopusta 3/2/2022



Minulla on näky Jumalalta.

Tämä kaikki tapahtui yli kaksi vuotta sitten kotonani. Oli 14.12.2019, illalla. Jumala tempaisi minut näyssäni avaruuteen. Siellä oli Isä, Jeesus ja minä. He näyttivät minulle maapallon alhaalla, joka oli kilometriä paksun tulvan peitossa. Tulvan vesi oli likaista, ja kaikki oli kuollutta.

Lähellä maan pintaa näytti siltä, että se oli peittynyt paksuun saastaisuuteen, kuin tummaan vereen. Mitään ei ollut jäljellä. Kun katsoin tulvan pintaa, näytti vesi harmaalta ja likaiselta, ja siellä oli kuolleita hyönteisiä, kuten hämähäkkejä ja torakoita, kaikki ajelehtivat kuolleina.

Se oli shokeeraavaa nähdä. Ymmärsin myös tuolloin, että kaikki rakkaani olivat siellä alhaalla. Olin tuolla hetkellä ainoa Isän ja Jeesuksen kanssa katsomassa tätä. Joten en ajatellut mitään sen enempää, vaan sukelsin suoraan tuonne tulvaveteen kertoakseni rakkailleni, että heidän on etsittävä Jumalaa nyt.

Ymmärsin, kun olin avaruudessa Isän ja Jeesuksen kanssa, että Jumala näki maailman lopun sillä tavalla, kuin Hän minulle näytti. Se oli hyvin vakava varoitus tälle ihmiskunnalle, että Ilmestyskirja on NYT!

En ole kertonut tästä yleisesti kenellekään, paitsi nyt. Tämä on oikea hetki kertoa tämä kaikki ja pyydän Sinua ottamaan pelastuksesi hyvin vakavasti ja ottamaan yhteyttä Jeesukseen juuri nyt, ja pyytämään Häntä olemaan elämäsi ja sydämesi Herra.

Pyydän, että luet Ilmestyskirjan luvun 10 uudelleen. Saat tietää, että armon aika on kohta loppumassa, se ei ole ainiaan. Ja Jumala ilmoittaa palvelijoilleen profeetoille kaikki ne asiat, jotka tulevat tapahtumaan ennen kuin Jeesus Kristus tulee hakemaan meidät pyhät Taivaaseen. 

Ja sen jälkeen tulee loppu.

Se tulee olemaan juuri niin kuin Jumala on ilmoittanut Matteuksen evankeliumissa luku 24. Pyydän Sinua lukemaan sen myös.

Kerron lisää tapahtumista, kun Jumala minulle niistä ilmoittaa.

Jumala Sinua siunatkoon hyvin paljon!

- Elisabeth

 

#revelation #ilmestys #prophecy #profetia #apocalypse #maailmanloppu #flood #tulva

 

No comments:

Rukouspalvelu ja profetaalinen Sana juuri Sinulle

RUKOUSPALVELU ja PROFETAALINEN SANA JUURI SINULLE: Voit pyytää rukouspalvelua ja profetaalista Sanaa juuri Sinulle sähköpostitse   alla olev...