Sowing from teaching: PayPal tminetsach@gmail.com * Acc nbr: FI12 7997 7993 7614 80 * BIC code HOLVFIHH (Finland) * Company: Tmi Nétsach (reg.nbr 1993529-5) Kylvö opetuksesta: PayPal tminetsach@gmail.com * Tilinro FI12 7997 7993 7614 80 * Yritys: Tmi Nétsach (Y-tunnus 1993529-5)

12/05/2020

Suomi Finland - Kultainen pää


Suomi Finland - Kultainen pää
Olen jo vuosia sitten ymmärtänyt Pyhässä Hengessä, että profeetta Danielin uni jättiläisestä koskee myös Suomea. Jättiläisen pää on ilmoitettu Jumalan Hengessä olevan kultainen. Kun katsomme EU:n karttaa, niin huomaamme, että se on ikään kuin "jättiläinen", jonka pää on - Suomi Finland! Hyvin monet muutkin profetiat ovat ilmoittaneet, että Suomella on erityisasema tässä Jumalan salatussa suunnitelmassa, jonka Hän on palvelijoilleen profeetoille ilmoittanut (Ilm. 10:7).
Ilm. 10:3-4:n olen ymmärtänyt sisältävän "jos" -sanan. Ainahan profetioissa on se jos-sana, eli Herra antaa mahdollisuuden, "jos" me teemme Jumalan tahdon! Apostoli Johanneksen piti sulkea sinetillä tuo profetia, jonka seitsemän ukkosta jylisten puhui. Siinä se on! Minä sen olen Herralta saanut ja tarkistanut hengessä. Jumalan Sana sen todistaa, että kaikkien profetioiden toteutuminen on ehdollinen, eli siinä on "jos" -sana. "Jos" ymmärrämme Jumalaa, hyvin käy, jos taas emme, ei todella käy hyvin.
Se, mitä tarkalleen tuossa seitsemän ukkosen profetiassa sanottiin, selviää varmasti myöhemmin, mutta meidän on pysähdyttävä siihen! Miksi Herra tahtoi sen Johannekselle antaa tiedoksi, että seitsemän ukkosta jylisten puhuivat, ellei Herra halunnut jättää jotain kuin "salaan" ja sulkea sinetillä lopun aikoihin. Siksi, että siinä on se JOS-sana! Ken sen huomaa ja siihen jää "kiinni", ja miettii Herran kanssa mahdollisuuksia, joita se antaa, on se siinä! Se kultainen JOS-sana! Hallelujah!
Meillä on mahdollisuus rukoilla Elian ja Elisan tapaan Pyhässä Hengessä mahtirukouksia ja ottaa voimaksemme Herran väkevyys! Me voimme tehdä sen! Ja meidän täytyy se tehdä! Meidän on luotettava 100% Herraan, ikään kuin käveltävä Hengessä vetten yllä - Herraa vastaan! Täysi luotto Herraan! Hän on kanssamme, niin kuin aikanaan Israelin kansan kanssa. Me olemme kaikki kansakunnat nyt umpisuossa ilman Herraa! Pimeyden maailman ruhtinas virittelee jo tuloaan, eikä Herra odota meidän vain "odottavan sitä tekemättä mitään". Usko on tekoja! Se on rukousta ja valvomista! Se on luottamista, että mitä ikinä pyydämme Herralta, sen Hän tekee! JOS ymmärrämme, että Herralta voimme pyytää aivan mitä vain! Minä suorastaan karjun nämä sanat täältä screenin takaa Suomelle! HERÄTKÄÄ UNESTANNE!
Hän on jo lähtenyt liikkeelle morsiusneitojensa kanssa herättämään Suomen kansaa! Nyt on kansan herättävä! Itse Kuningasten Kuningas saapuu pian! Aika on pian! Ilmestyskirja on NYT!
Messiaamme saapuu noutamaan seurakuntansa - Morsiamensa. Ylkä saapuu hakemaan juuri Sinua! Oletko pessyt vaatteesi valkeaksi (pyhittynyt Herran Sanalla)? Oletko pyrkinyt siihen?
Herra odottaa Suomen kansan paluuta luokseen - se on Kunnia-asia! Oletko Sinä, rakas Ystäväni, Jumalan Kunnian Mies, Jumalan Kunnian Nainen?
Lähde liikkeelle! Nouse Suomi pahasta unestasi! Palaa tekemään ensi aikojen hyviä tekojasi!

SUOMI-FINLAND - NEIDOISTA RAKKAIN!
HERÄÄ - NOUSE - LOISTA - RAKASTA!

#kultainenpaa #nouse #suomi #kunnianmies #kunniannainen #ylkä #morsian #ilmestyskirja #kuningastenkuningas #profetia #jattilaisenpaa #danielinuni

No comments:

Rukouspalvelu ja profetaalinen Sana juuri Sinulle

RUKOUSPALVELU ja PROFETAALINEN SANA JUURI SINULLE: Voit pyytää rukouspalvelua ja profetaalista Sanaa juuri Sinulle sähköpostitse   alla olev...